måndag 24 mars 2008

Utställningen 23 mars

Utställningen gick ganska bra igår. Hon fick en fin bedömning och Ex 1. Hon var väldigt trygg och lugn i buren men på domarbordet var hon väldigt osäker och där fräste hon lite, det är synd att hon inte kan vara på utställningar som hon är hemma - världens mest underbara katt! Men jag är i alla fall nöjd och det var kul att se en ocicat i panel: S*Wagga Wagga's Princess Aura, OCI n 24.
Lite bilder från utställningen:
Smilla i sin fina rosa bur
S*Wagga Wagga's Primcess Aura
En jättesöt brittiskt korthår, love it!
En jättesöt lite burma på max 6 månader, love it!
Cassi tyckte i alla fall det var skönt att ha en Smilla-fri dag eftersom hon har börjat tröttna lite på henne ibland, men för några dagar sedan så fick Smilla faktikst snutta lite på Cassi, men det händer inte ofta nuförtiden.


Eftersom Smilla inte var så förtjust i utställning så är det långt ifrån säkert om vi kommer på de utställningar jag planerat. Hon är anmäld till Birkas utställning andra helgen i april men jag tror inte vi kommer. Hon kommer förhoppningsvis ställas ut på alfakattens utställning i maj. Vi ska i alla fall träna Smilla på alla tänkbara sätt och om hon ändå inte trivs får hon stanna hemma. Hon ska bli mamma så småning om så i så fall får det bli hennes uppgift här i livet. Men det är långt kvar innan något sånt sker så vi får se, planer ändras...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the TV de Plasma, I hope you enjoy. The address is http://tv-de-plasma.blogspot.com. A hug.