tisdag 3 februari 2009

5 veckor

Nu kommer de efterlängtade fem-veckors-bilderna. Idag har de fått vara ute på golvet en stund och de har mycket energi vill jag lova. Toa-träningen går bra, alla verkar använda toalådan flitigt och snart ska deras bus-yta utökas till ett helt rum. Fisk och annan mat äter allihopa.

Vi har även börjat ta emot besökare nu, och även om du inte är intresserad av att köpa en kattunge så är du välkommen att höra av dig för lite kattungegos - se mer info på hemsidan: http://www.freewebs.com/madoas
Först ut: Isaac Newton. Han har väldigt mycket spring i benen men är ändå den lugnaste bland de fem, sitter gärna och myser i knät en stund.
Thomas Edison. Han är väldigt framåt, han är en av de första som möter en när man kommer mot kattungehagen, då mjauar han högt för att man ska ta upp honom. Även Edison somnar ofta i knät.
Alfred Nobel. Han är också en av de första ut för att möta en om man kommer mot kattungehagen. Tar man upp honom så spinner han högt!
Marie Curie. Så underbart söt och som enda tjej i kullen så måste man vara lite tuff mot brorsorna. En riktig lite vilde.
Albert Einstein. Minst i kullen men inte feg för det. Han är väldigt framåt och sätter man sig på golvet så älskar han att klättra upp i famnen. Ett charmtroll!

Och nu lite blandade bilder på hela kullen ute på golvet:
Marie busar med mamma Smilla:

Sen rusar hon därifrån för att gömma sig för mamma:Det är inte lätt att hinna med lilla Marie när hon har kommit igång:
Einstein och Marie:
Edison och Newton:
Edison och Newton:
Busen Newton:
Alfred, grr:
Alfred och Marie:
Marie:

//Hanna

Inga kommentarer: